Argument

Comunicarea corporate, astăzi, mai mult ca oricând, nu mai este doar despre relații cu presa, evenimente strategii , pentru situații de criză sau tactici de guerilla. Acum, este important să poți construi reputație folosind cel mai potrivit mix de canale, strategii inovative și cea mai eficientă abordare, pentru a ajunge acolo unde este publicul tău, fie ca e vorba despre presă scrisă sau social media, indiferent că e online și/sau offline. Iar toate acestea se pot obține prin experiență, prin know-how care înseamnă că lecțiile învățate din nenumărate proiecte anterioare îți permit să concepi mereu noi abordări în cele mai diverse contexte.

Credem că ceea ce definește oamenii trebuie să le definească și afacerile, organizațiile, instituțiile. Imaginea unei companii merge mai departe de design, etichete și povești. Iar noi identificăm valorile pe baza cărora putem construi, prin comunicare, identități puternice și durabile.

Pasiunea pentru comunicarea corporate cu toate fațetele sale, diplomația și prezența de spirit în comunicarea de criză, abilitatea de a gestiona politici publice și echilibrul în coordonarea campaniilor de CSR sunt atuuri care ne diferențiază.

face

20 de ani de experiență în comunicare într-un mediu extrem de dinamic ne-au platforma în care am jonglat cu toate instrumentele de comunicare și cele mai variate tehnici.

Comunicarea se poate face în diverse moduri. Cea mai eficientă este cea care te definește și îți reflectă valorile. Conturarea acestor definiții prin profunzime și substanță sunt pentru noi un modus vivendi. Le abordăm cu finețe fermă. Iar asta ne definește ca stil.

Difine PR s-a născut din pasiunea pentru comunicare. Își propune să combine experiența solidă, de peste 20 de ani, atât la nivel național, cât și internațional, într-una dintre cele mai dinamice industrii, cu entuziasmul izvorât din satisfacția de a crea povești de succes.

Reputația se câștigă în ani de muncă asiduă și se poate pierde într-o clipă. Existăm așadar pentru a defini, a reconstrui și a consolida reputații.”

Diana IosuCorporate Communication Advisor, 

Fondator Difine PR

Servicii

Suntem aici pentru tine atunci când ai nevoie să-ți faci vocea auzită. Îți construim drumul de la valori și idei, la povești de succes despre brand-ul tău.

Vrei să relaționezi mai bine cu partenerii de afaceri, să-ți fidelizezi angajații și să îți asiguri o nișă de poziționare față de competiție? Noi îți arătăm calea și te însoțim pentru a ajunge acolo, prin tehnici care includ mixul perfect de canale de comunicare.

Avem grijă să ieși cu bine din situații dificile și găsim împreună cele mai înțelepte metode de a returna comunității o doză semnificativă de implicare socială

 • Relații cu presa
 • Strategie și tactici de PR pentru comunicare externă și internă
 • Conținut
 • Public affairs
 • Employer Branding
 • Comunicare de criză
 • CSR

Fii prezent acolo unde se află publicul tău! Ne ocupăm de tot: de la concept, la scenariul desfășurării evenimentului în cele mai mici detalii, până la prezentarea momentelor cheie și evaluarea rezultatelor, la finalul acțiunii.

Tu poți veni ca invitat la propria ta lansare de produs, la propria petrecere de companie, sau ca speaker la conferința de presă despre inovațiile firmei tale. Facem toate aceste lucruri cu un spirit ager, organizat și cu finețe fermă.

 • Conferințe de presă
 • Organizare de târguri, gale și alte evenimente interactive cu public
 • Corporative

Dacă afacerea ta a crescut și e deja momentul să primești vizibilitate în mass media, te putem antrena să fii impecabil în fața jurnaliștilor.

Dacă nu, te putem ajuta să îți dezvolți afacerea, construind în jurul tău încredere și deschidere. 20 de ani de experiență în comunicare corporate pentru companii de top la nivel național și global ne-au învățat câteva căi sigure. Iar dacă ești gata să comunici în social media, te putem ajuta să creezi cel mai atractiv și eficient conținut pentru publicul tău țintă, dar și să te promovezi în cel mai dinamic mediu al momentului.

 • Media training
 • Digital & social media

Stabilim direcția strategică în comunicare, pe baza valorilor care te definesc, concepem poziționarea brand-ului și mesajele cheie, pentru ca tu să te poti concentra pe dezvoltarea afacerii tale.

În funcție de publicul țintă, alegem cele mai creative și mai potrivite tactici care să-ți spună povestea simplu și eficient. De la prezența la evenimente cheie de networking pentru a-ți atrage partenerii ideali de business, până la tehnici adresate consumatorului final și propriilor angajați – știm să vorbim pe limba fiecărui public vizat. O facem cu finețe, dar și cu fermitate.

 • Business to Business
 • Business to Consumer
 • Comunicare internă și relații cu angajații

Noi suntem dornici
să comunicăm

Dă-ne un semn la telefon, pe mail sau pe WhatsApp.

+40 784 222 555

+ 40 738 222 555

diana.iosu@difinepr.com