Your address will show here +12 34 56 78
OUR EXPERTISE

PUBLIC RELATIONS

Suntem aici pentru tine atunci când ai nevoie să-ți faci vocea auzită. Îți construim drumul de la valori și idei, la povești de succes despre brand-ul tău. Vrei să relaționezi mai bine cu partenerii de afaceri, să-ți fidelizezi angajații și să îți asiguri o nișă de poziționare față de competiție? Noi îți arătăm calea și te însoțim pentru a ajunge acolo, prin tehnici care includ mixul perfect de canale de comunicare. Avem grijă să ieși cu bine din situații dificile și găsim împreună cele mai înțelepte metode de a returna comunității o doză semnificativă de implicare socială

EVENTS

Fii prezent acolo unde se află publicul tău! Ne ocupăm de tot: de la concept, la scenariul desfășurării evenimentului în cele mai mici detalii, până la prezentarea momentelor cheie și evaluarea rezultatelor, la finalul acțiunii. Tu poți veni ca invitat la propria ta lansare de produs, la propria petrecere de companie, sau ca speaker la conferința de presă despre inovațiile firmei tale. Facem toate aceste lucruri cu un spirit ager, organizat și cu finețe fermă. 

CONSULTANCY

Stabilim direcția strategică în comunicare, pe baza valorilor care te definesc, concepem poziționarea brand-ului și mesajele cheie, pentru ca tu să te poti concentra pe dezvoltarea afacerii tale. În funcție de publicul țintă, alegem cele mai creative și mai potrivite tactici care să-ți spună povestea simplu și eficient. De la prezența la evenimente cheie de networking pentru a-ți atrage partenerii ideali de business, până la tehnici adresate consumatorului final și propriilor angajați – știm să vorbim pe limba fiecărui public vizat. O facem cu finețe, dar și cu fermitate. 

TRAINING

Dacă afacerea ta a crescut și e deja momentul să primești vizibilitate în mass media, te putem antrena să fii impecabil în fața jurnaliștilor.Dacă nu, te putem ajuta să îți dezvolți afacerea, construind în jurul tău încredere și deschidere. 20 de ani de experiență în comunicare corporate pentru companii de top la nivel național și global ne-au învățat câteva căi sigure. Iar dacă ești gata să comunici în social media, te putem ajuta să creezi cel mai atractiv și eficient conținut pentru publicul tău țintă, dar și să te promovezi în cel mai dinamic mediu al momentului.